Menukaart

Koude Voorgerechten, Mezze’s & Salades

Olijf & Feta – € 4,50

Gekruide zwarte en groene olijven met blokjes fetakaas in olijfolie

Carpaccio di filetto – € 12,50

Gesneden ossenhaas met rucola, kappertjes,  pijnboompitjes, rode ui en parmezaanse kaas

Mozerella Caprese – € 9,50

Buffel mozerella, rucola, tomaat, basilicum, pesto en pijnboompitjes

Cacık / Tzatziki – € 6.00

Griekse yoghurt, knoflook, komkommer en verse dille

Çerkez tavuğu – € 8,50

Fijngesneden kipfilet met room gemalen walnoten, knoflook en kruiden

Humus-  €7,50

Gepureerde kikkererwten, sesampasta, komijn, knoflook en olijfolie

Patlıcan salatası – € 7,50

Gegrilde aubergine, rode puntpaprika, zongedroogde tomaat,  verse peterselie en knoflook in olijfolie

Kavun & Peynir – € 11,50

Suikermeloen en fetakaas

Choriatiki / Herdersalade – € 7,50

Salade met tomaat, rode uien, komkommer, peterselie, paprika, fetakaas en olijven

Rucolasalade – € 6,50

Rucola, pijnboompitten, parmezaanse kaas en granaatappels


Warme Voorgerechten en Tappas

Pomodorisoep – € 7,00

Huisgemaakte tomatensoep met parmazaanse kaas en room

Parmiciana di Melanzane – € 12,50

Aubergines uit de oven met tomatensaus en parmezaanse kaas

Sigara böreǧi – € 7,00

Fijn gerold filodeeg gevuld met fetakaas

Funghi trifolati – € 9,50

Gebakken champignons met paprika, knoflook, uien, peterselie en afgeblust met witte wijn

Funghi al gorgonzola €9,50

Gebakken champignons in roomsaus, knoflook en gorgonzola kaas

Calamares fritos – € 8,50

Gefrituurde gepaneerde inktvisringen met cocktailsaus

Gambas fritas – € 9,50

Gefrituurde gepaneerde gamba’s met  cocktailsaus

Gambas al ajillo – € 12,50

Gamba’s gebakken in een knoflookolie met Spaanse peper

Soslu karides – € 12,50

Gebakken gamba’s  met knoflook en room

Çingene köftesi –  € 12,50

Pittig gekruide gipsy gehaktballetjes met rode uien

Icli  köfte – € 9,50

2 stuks gefrituurde gekruid rundergehakt in een krokant jasje van fijne bulgur

Arnavut ciǧeri – € 13,50

Gebakken lamslever met rode ui en peterselie

Chuletas de cordero – € 13,50

Gegrilde lamskoteletjes met honing-tijmsaus

Lomo de cordero – € 13,50

Gegrilde lamshaasjes met honing-tijmsaus


Manti

Etli mantı – € 13,50

Turkse raviolibuideltjes gevuld met rundergehakt overgoten met yoghurt, knoflook en tomatensaus.

Patatesli mantı – € 12,50

Turkse raviolibuideltjes gevuld met aarddappelpuree overgoten met yoghurt, knoflook en tomatensaus.


Voor de kleine gasten

Gegrilde lamshaas stukken met (frietjes mayonaise ketchup) en verse fruit – € 16,50

Gegrilde kipfilet met (frietjes mayonaise ketchup)  en verse fruit – € 14,50

Kipnuggets met (frietjes mayonaise ketchup) en verse fruit – € 12,50


Hoofdgerechten

Vleesgerechten worden geserveerd met groenten, bulgur, rijst en salade.

Tournedos Steak – € 29,50       

Op houtskool gegrilde ossenhaas geserveerd met rode wijnsaus

Pirzola – € 29,50

Op houtskool gegrilde lamskoteletten

Küşleme – € 29,50

Op houtskool gegrilde lamshaas

iṣ – € 29,50

Op houtskool gegrilde lamshaas aan spies

Adana Kebap (pittig) – € 23,50

Op houtskool gegrilde lamsgehaktspies  en rode uien

Bifteki (pittig) – € 23,50

Op houtskool gegrild lamsgehakt, gevuld met kaas

Gegrilde Kipfilet –  € 22,50

Op houtskool gegrilde kipfilet geserveerd met champignon-roomsaus

Grill  Speciale – € 29,50

Een variatie van lamskotelet, lamshaas, stukje ossenhaas, kofte  en kipfilet

Bonfile Tava – € 29,50

Gebakken stukjes ossenhaas op champignonroomsaus

Sebze Güveç (stoofpot) – € 21,50
Gebakken groenten met tomatensaus eventueel met kaas

Visgerechten

Visgerechten worden geserveerd met gebakken groenten en salade

Çipura- € 28,50

Op houtskool gegrilde hele dorade geserveerd met gebakken groenten rucola en rode uien

Levrek fileto-€ 27,50

Op houtskool gegrilde zeebaars filet  geserveerd met  gebakken groenten rucola en rode uien

Zalm –€ 26,50

Op houtskool gegrilde zalmfilet geserveerd  met groenten en dille-roomsaus

Zeetong –  Dagprijs

Gebakken zeetong met knoflookboter

Bijgerechten

Portie friet met tomatenketchup en mayonaise – € 4,50

Portie gebakken aardappel – € 3,50

Portie gebakken dagverse groenten – € 4,50

Portie bulgur rijst – € 3,50

Portie gemengde salade – € 3,50


Pizza

Pizza Margherita – € 12,50

Mozarella en Italiaanse kruiden

Pizza Funghi – € 13,50
Champignons en pestosaus

Pizza Bufala – € 16,50

Verse tomaten, buffelmozzarella, basilicum

Pizza Melanzane – € 16,50

Gegrilde aubergine, buffelmozzarella en basilicum

Pizza Vegetariana – € 16,50

Champignon, uien, paprika, olijven en kapperjes

Pizza ai 4 Formaggi – € 16,50

Vier kaassoorten

Pizza Pollo – € 17,50

Pikante stukjes kip, ui,  champignons en pestosaus

Pizza Peperoni -€ 17,50

Pizza Gamberi – € 18,50
Gamba’s spaanse peper knoflook

Pizza Carpaccio – € 19,50

Dun gesneden runderhaas, tomaat, parmezaanse kaas, pijnboompitten, kappertjes  en rucola


Pasta

Pomodori – € 13,50

Penne met tomatensaus

Caprese – € 14,50

Penne met tomatensaus, buffel mozzarella, tomaat en verse basilicum

Pesto – € 14,50

Penne met basilicumpesto , zongedroogde tomaat  en knoflook

Funghi en Gorgonzola – € 16,50

Penne met champignons, room en gorgonzola

Vegitariana – € 17,00

Penne met diverse seizoen groenten en tomatensaus                      

Pollo – € 17,50

Penne met stukjes kipfilet, champignons en roomsaus

Salmone – € 19,50

Penne met stukjes verse gerookte zalmfilet in roomsaus

Gamberi – € 19,50

Penne met gebakken gamba’s, paprika,  knoflook en tomatensaus

Ossenhaas – € 19,50

Penne met gebakken ossenhaas puntjes, champignon, knoflook en tomatensaus


Nagerechten

Tiramisu – € 8,50

Huisgemaakte tiramisu

Baklava – € 8,50

Filodeeg gevuld met gemalen pistachenoten en suikersiroop geserveerd met een bol vanille-ijs

Dame blanche – €8,50

Een klassieker: coupe vanille ijs met chocoladesaus en slagroom                 

IJs special – € 8,50

Vanille, aardbei en chocolade ijs, slagroom en chocoladesaus

Kaasplankje – € 14,50

4 soorten kaas met druivenstroop                                                     

Kinderijs – € 4,50

Keuze tussen één bolletje vanille, aardbeien of chocolade ijs met slagroom en chocoladesaus